Seo Services

Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин проінспектував хід робіт з реконструкції пологового відділення Бродівської ЦРЛ


У межах робочої поїздки на Бродівщину  9 січня, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин проінспектував хід робіт з реконструкції пологового відділення Бродівської центральної районної лікарні.

За словами очільника облради, реконструкція пологового відділення Бродівської ЦРЛ зараз перебуває на завершальному етапі, за яким відбудеться вже введення в експлуатацію будівлі. «Нам вдалося, по суті, за два роки зробити якісний прорив у реалізації проекту. Думаю, що за деякий час ми офіційно відкриємо відремонтоване пологове відділення Бродівської ЦРЛ», - сказав Олександр Ганущин.

Як наголосив голова облради, він добре оцінює якість виконаних робіт. «Але, крім мене, цю роботу оцінюватимуть і породіллі, які зможуть порівняти умови, котрі були до цього в інших райцентрах, і які будуть зараз у Бродах. Нове сучасне пологове відділення в Бродах не поступатиметься Перинатальному центру у Львові», - підкреслив Олександр Ганущин.

Додамо, що пологове відділення забезпечене сучасним медичним обладнанням, яке дозволить надавати медичні послуги на високому рівні.


Варто зауважити, що в проект реконструкції пологового відділення Бродівської ЦРЛ, починаючи з 2017 року, інвестовано понад 30 млн грн з обласного, районного, державного (ДФРР) бюджетів.

http://new.oblrada.lviv.ua/news/oleksandr-ganushchin-oznaiomivsya-iz-zavershalnim-etapom-rekonstrukciji-pologovogo-viddilennya-brodivskoji-crl
Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин проінспектував хід робіт з реконструкції пологового відділення Бродівської ЦРЛ Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин проінспектував хід робіт з реконструкції пологового відділення Бродівської ЦРЛ Reviewed by Brody.misto.in.ua on січня 10, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.