Seo Services

Відкритий лист міського голови Анатолія Белея депутатові Бродівської міської ради Степанові Ширі


Шановний депутате міської ради! Вельмишановний о. Степане!
Приводом для написання цього листа став Ваш передріздвяний допис-репліка, зроблений у мережі Фейсбук 4 січня: «Таке враження, що Белей та його команда, втратили повагу до духовних цінностей громади та зневажають Різдвяні свята!!!» Так депутат прокоментував надіслане йому оголошення про засідання виконкому міської ради, призначене на 9 січня.
Я залишаю поза коментарями інші Ваші дописи у соцмережі, наприклад, щодо проблем із розчищенням доріг у місті, бо визнаю, що ці проблеми існують та намагаюсь їх вирішити у співпраці з нашими комунальниками. Але те, що депутат Шира С. В. звинувачує не лише мене, а й мою команду –  апарат  виконавчого комітету Бродівської міської ради у зневазі до одного з найбільших свят у році - Різдва, інакше як неправдою, упередженим та дуже суб'єктивним ставленням назвати не можу.
Що Вас так збентежило у тому, що призначено засідання виконкому міської ради на третій день Різдвяних свят, що треба було таким дописом зіпсувати святковий передріздвяний настрій багатьом людям та їхнім родинам?  Найперше, повідомляю, що питання, яке виноситься на засідання виконкому, стосується життєдіяльності одного з міських комунальних підприємств – КП «Бродиводоканал» - нам знову доводиться коригувати тариф згідно з підняттям ціни на електроенергію – з відповідним листом до нас звернулося комунальне підприємство. Про встановлення рентабельних тарифів на водопостачання і водовідведення у своїх рекомендаціях наголосили і німецькі експерти з м. Вольфратсгаузен. Це питання не терпить зволікання, оскільки ціни на електроенергію вже зросли з 1 січня, а закон вимагає провести громадське обговорення – це ще один місяць. Давайте визначатись, шановний депутате, чи місту потрібне ефективне водопостачальне підприємство, з безперебійним наданням  послуг належної якості?! Погодьтеся, що на даному етапі  врятувати його легше, ніж коли воно зайде в глухий кут або  взагалі  збанкрутує.
По-друге,  це хоч і святковий для християн, але для працюючих людей, у т. ч. і працівників органу місцевого самоврядування, яким є Бродівська міська рада  – звичайний робочий день.
 
Що вразило найбільше у цьому реченні-пості?  Ваша суб'єктивна думка- сумнів щодо шанобливого ставлення не лише з мого боку, а й працівників міської ради до великих релігійних, зокрема, Різдвяних,  свят.  Жодному із працівників міської ради не можна дорікнути тим, що він без належної поваги ставиться до духовних цінностей громади, а тим більше, «зневажливо», до Різдвяних свят.  Бо я впевнений, що усі працівники  -  віруючі люди, незалежно від того,  яку церкву вони  відвідують. Тому вважаю, що такі фрази-судження  є образливими не лише для мене, а й для працівників виконавчого комітету.
Подібні дописи-«шпильки» у соцмережах щодо мене особисто і працівників міської ради  на сторінці священика- депутата з'являються  досить часто (депутат Степан Шира інспектував дороги міста на Католицьке Різдво, отець Степан Шира виставив на загальний огляд вітальну листівку від міського голови Львова, а сьогодні кандидата у Президенти Андрія Садового, дорікнувши, що не  отримав персонального привітання від мера Бродів та ін.)
Нагадаю, що і Новорічні, і Різдвяні привітання ми розмістили на офіційному сайті Бродівської  міської ради та на нашій сторінці у мережі Фейсбук, які для того і створені, щоб вітання були доступні для всіх. До всіх бродівчан  ставлюся з великою повагою. Відтак, бажаю веселих і радісних Різдвяних свят.
Христос Рождається! Славімо Його!
З повагою, міський голова Анатолій Белей
Відкритий лист міського голови Анатолія Белея депутатові Бродівської міської ради Степанові Ширі Відкритий лист міського голови Анатолія Белея депутатові Бродівської міської ради Степанові Ширі Reviewed by Brody.misto.in.ua on січня 10, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.