Seo Services

Працівниці нічного кіоску у Бродах під час пограбування нанесли кілька ножових поранень

Під час пограбування нічного кіоску у Бродах 38-річна жінка отримала кілька ножових поранень. Грабіжник забрав у неї мобільний телефон та сумку, в якій було 400 грн. Поліцейським вдалося оперативно встановити особу причетного до розбійного нападу та затримати його.
Інцидент у нічному кіоску стався у суботу, 29 грудня, вночі. Про напад на жінку правоохоронцям повідомили медики бродівської лікарні, до яких доставили пацієнтку з порізами рук та живота.
«Як встановили правоохоронці, близько 01:30 у Бродах на 38-річну працівницю кіоску напав невідомий зловмисник. Він наніс потерпілій кілька ножових поранень, забрав мобільний телефон та її сумку, в було 400 гривень, після чого втік», – повідомила 30 грудня прес-служба Нацполіції Львівщини.
За фактом розбою поліція відкрила кримінальне провадження. Правоохоронцям вдалося встановити, що до нападу на продавчиню причетний 31-річний мешканець Бродів. Його оперативно затримали і невдовзі суд обере йому запобіжний захід. У випадку підтвердження вини чоловіку загрожує позбавлення волі до 12 років. Наразі в цій справі ще триває розслідування.

https://zaxid.net/news/



Працівниці нічного кіоску у Бродах під час пограбування нанесли кілька ножових поранень Працівниці нічного кіоску у Бродах під час пограбування нанесли кілька ножових поранень Reviewed by новини on січня 05, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.