Seo Services

Учасники АТО завітали у РДА


   6 лютого 2019 року, в сесійній залі районної ради перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Адамець провів зустріч з учасниками АТО та членами їх родин. На зустріч були запрошені: заступник голови районної ради Віра Підгрушна, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, правоохоронних органів, районних служб соціального захисту, голови місцевих рад, соціальні працівники, землевпорядники, керівники підприємств, установ та організацій, журналіст районної газети «Голос відродження». Відбулася відверта розмова, на якій учасників АТО поінформували про стан виконання цільових програм, соціальний захист та вирішення проблемних питань. 
   В ході зустрічі головний спеціаліст відділу економічного розвитку, інвестицій, промисловості та торгівлі Бродівської райдержадміністрації М.Жуковська презентувала Програму, яка передбачає часткове відшкодування відсоткової ставки за кредитами (14%) взятими фізичними особами-підприємцями учасниками АТО. Покроково презентувала дорожню карту щодо підтримки підприємницької ініціативи учасників АТО. Учасникам АТО роздані буклети.
   Начальник відділу Держземагенства у Бродівському районі Оксана Строзюк поінформувала про стан забезпечення учасників АТО земельними ділянками.

   Виконувач обов’язків директора НКП «Бродівська ЦРЛ Бродівського району Львівської області» Іван Бец та завідувач стоматологічної поліклініки Володимир Славінський проінформували про медикаментозне забезпечення ліками та надання медичних послуг, безоплатне одержання ліків, лікарських засобів за рецептами лікарів учасникам АТО. На усі свої запитання демобілізовані військовослужбовці отримали фахові відповіді та роз’яснення. На завершення зустрічі Володимир Миколайович зазначив, що порушені учасниками АТО питання не залишаться поза увагою. Керівництво та структурні підрозділи райдержадміністрації завше готові до співпраці.


Учасники АТО завітали у РДА Учасники АТО завітали у РДА Reviewed by Brody.misto.in.ua on лютого 06, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.